Toimintaohjeet Oukitel-puhelimen takuuhuollosta

Oukitel toteuttaa takuupalveluita yhteistyössä iTapsan kanssa. Takuuhuolto koskee niitä laitteita, jotka on ostettu virallisten jälleenmyyjien kautta.

Mikäli mahdollista, kannattaa laitteen tiedostot varmuuskopioida ennen takuuhuoltoon tuomista. Tarkempia ohjeistuksia voi kysellä iTapsan myymälöistä joko soittamalla, käymällä paikalla tai sähköpostitse osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Näytönlukituskoodit tulee ottaa pois käytöstä ja poistaa laitteeseen aktivoitu Google-tili.
Jos laitetta ei saa päälle, tulee se tyhjentää osoitteesta https://android.com/find

Ota mukaan ostokuitti tullessasi liikkeeseen. Postitse lähetetyissä huolloissa voi takuukuitin lähettää laitteen mukana tai sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

iTapsa tai Oukitel eivät vastaa laitteisiin tallennetuista tiedostoista ja tiedoista, vaan varmuuskopioiden ottaminen on asiakkaan vastuulla. Huoltotoimenpiteet voivat vaatia puhelinten nollausta, piirilevyjen vaihtoa tai muita toimenpiteitä jolloin laitteen tiedot häviävät.

Mikäli huoltopalvelu toteaa, että vika ei kuulu takuun piiriin, voidaan asiakkaalta veloittaa korjaus- tai vianetsintäkulut 29€.

Kysymyksissä voi soittaa meille liikkeisiin, ja tarkemmat yhteystiedot löydät osoitteesta https://www.itapsa.com/yhteystiedot/.

Takuun alaiset viat

Takuu koskee vain tuotteita, joita on käytetty valmistajan suositusten ja ohjeiden mukaisesti. Jos vääränlainen käyttö aiheuttaa tuotteen vioittuminen tai tapaturman, takuu ei sido Oukitelia.

Ohjelmien, virusten tai sähkökatkojen aiheuttamat vahingot, ukkosvauriot, välilliset vahingot, tuotteiden väärinkäyttö tai muu ohjeiden laiminlyönti, mukaan lukien asiakkaan puolesta sattuneet asennusvirheet tai fyysiset tuotteen rikkoutumiset eivät ole takuun perusteella korvattavia vahinkoja.

Tuotetta tulee käyttää aina maadoitetussa pistorasiassa. Erilaisten komponenttien suorituskykyä nostavien lisävarusteiden tai ohjelmien käyttö aiheuttaa takuun umpeutumisen.

Oukitel ei vastaa ohjelmien tai laitteiden yhteensopivuudesta, ellei siitä ole erikseeen mainittu.

Takuu ei myöskään kata normaalia kulumista, korroosiota, hapettumista, ruostumista, huonontumista ja luonnollisia vaurioita. Takuu ei koske ulkopuolen vaurioita, kuten maalipinnan vaurioita, naarmuja ja haalistumista. Takuu ei myöskään koske vikoja tai vahinkoja, joiden syynä on ylivoimainen este (kuten maanjäristys, tulipalo, salamanisku ja epävakaa virtalähde). Takuu ei kata laitteita, jotka on korjattu itse tai muita epävirallisia reittejä käyttäen.