Toimintaohjeet Oukitel-puhelimen takuuhuollosta

Oukitel toteuttaa takuupalveluita Mäntsälän toimipisteellä, johon voi toimittaa vialliset puhelimet Matkahuollon palautuslomakkella.

Saat palautuslomakkeen sähköpostilla, kun olet tehnyt takuuilmoituksen oheisella lomakkeella ja Mäntsälän takuuhuollossa on todettu vikailmoituksen perusteella laitteen huollon tarve. Nopeuttaaksesi takuun käsittelyä, tee ensin vianmääritys näiden ohjeiden mukaisesti.

Joitain vikoja voidaan korjata etänä ilman, että laitetta tarvitsee lähettää huoltoon. Takuuhuolto koskee niitä laitteita, jotka on ostettu virallisten jälleenmyyjien kautta.

HUOM! Jos vika koskee ohjelmia, ohjelmistoa tai laitteen toimintaa, tee tehdasasetusten palautus näillä ohjeilla ensin, jotta tiedetään varmasti, onko vika ohjelmistossa vai laitteistossa. Otathan kaikki tärkeät tiedostot ja yhteystiedot talteen ennen tehdasasetusten palauttamista, koska puhelimen muisti tyhjentyy tehdasasetusten palautuksen yhteydessä.


Täytä tämä Oukitel takuu- ja huoltolomake, niin otamme asian käsittelyyn (vastausaika noin 1-2 arkipäivää):

Kun olet lähettänyt täytetyn lomakkeen, huoltomme lähettää sinulle sähköpostilla joko toiminta-ohjeet palautuksen suhteen tai pyytää lisätietoja. Tarkkailethan sähköpostiasi ja varmista myös, ettei viestimme mene roskapostiin.

Takuun alaiset viat

Takuu koskee vain tuotteita, joita on käytetty valmistajan suositusten ja ohjeiden mukaisesti. Jos vääränlainen käyttö aiheuttaa tuotteen vioittumisen tai tapaturman, takuu ei sido Oukitelia. Oukitel Suomen jälleenmyymillä puhelimilla on 2 vuoden takuu. Puhelinten mukana tulevilla lisätarvikkeilla on 1 vuoden takuu. 

Ohjelmien, virusten tai sähkökatkojen aiheuttamat vahingot, ukkosvauriot, välilliset vahingot, tuotteiden väärinkäyttö tai muu ohjeiden laiminlyönti, mukaan lukien asiakkaan puolesta sattuneet asennusvirheet tai fyysiset tuotteen rikkoutumiset eivät ole takuun perusteella korvattavia vahinkoja.

Tuotetta tulee käyttää aina maadoitetussa pistorasiassa. Erilaisten komponenttien suorituskykyä nostavien lisävarusteiden tai ohjelmien käyttö aiheuttaa takuun umpeutumisen.

Oukitel ei vastaa ohjelmien tai laitteiden yhteensopivuudesta, ellei siitä ole erikseeen mainittu.

Takuu ei myöskään kata normaalia kulumista, korroosiota, hapettumista, ruostumista, huonontumista ja luonnollisia vaurioita. Takuu kattaa vialliset akut, mutta se ei kata normaalista käytöstä johtuvaa kulumista. Takuu ei koske ulkopuolen vaurioita, kuten maalipinnan vaurioita, naarmuja ja haalistumista. Takuu ei myöskään koske vikoja tai vahinkoja, joiden syynä on ylivoimainen este (kuten maanjäristys, tulipalo, salamanisku ja epävakaa virtalähde). Takuu ei kata laitteita, jotka on korjattu itse tai muita epävirallisia reittejä käyttäen.