Tietoa meistäOukitel-merkillä on pitkälle ulottuvat juuret IP68-puhelinten valmistajana aina vuodesta 2007 asti. Vuonna 2016 Oukitel -puhelinmallit rantautuivat Suomen maaperälle. Tuohon aikaan monikaan ei ollut kuullut isoakkuisista iskun- ja vedenkestävistä puhelimista, jotka olisivat kaiken kukkuraksi varustettu jopa 11000mAh akkukapasiteetilla. Sitten markkinoille saapui nyt jo legendaksikin muodostunut Oukitel K10000-malli eri variaatioineen. Puhelimelle luvattiin lähes kahden viikon mittaista akkukestoa mikä löi suomalaiset ällikällä.Jättimäinen akunkesto onkin ollut Oukitelin uniikki käyntikortti, jonka vuoksi ne ovat eräihmisten ja muiden pitkää akkukestoa rakastavien keskuudessa myydyimpiä malleja.

Oukitel-puhelimet ovat saavuttaneet kulttimaineen suomalaisten metsästäjien ja eräilijöiden keskuudessa pitkäkestoisen akun, rajun kestävyyden ja tarkan navigoinnin ansiosta. Oukitel on omiaan mm. koiratutkan kaverina. IP68-puhelinten ulkopuolisessa maailmassa Oukitel tunnetaan myös isoakkuisista ja suurinäyttöisistä puhelimista, joissa virtaa riittää käytöstä riippuen jopa lähes viikon ajaksi. Tästä hyvänä esimerkkinä on Oukitelin K-sarja, joka on suunniteltu enemmän viihdekäyttöä silmällä pitäen – akkukestosta kuitenkaan tinkimättä.

Oukitel on tunnettu isoakkuisista puhelimista, jotka voivat pitää sisällään jopa 11000mAh akun, kuten Oukitel K13 Pro - älypuhelin, joka on nykyisen K-sarjan lippulaivamalli, ja se kantaa sisällään 11000mAh akkua. Eräilijöiden suurta suosiota nauttiva Oukitel WP6 - älypuhelin jyrää 10000mAh jättiakulla ja akku kestääkin käytössä useita päiviä, eikä malli ole moksistaan iskuista, pölystä tai vedestä. 

Oukitelin puhelimissa on iso akku sekä raju iskun- ja vedekestävyys höystettynä tarkalla GPS-anturilla tekevät Oukitelin älypuhelimista optimaalisia eräkäyttöön. Kun puhelimen akku on iso, ei sinun tarvitse olla koko aikaa latausjohdon ulottuvilla lataamassa akkua. Ison näytön ansiosta puhelimet soveltuvat hyvin navigointiin ja koiratutkakäyttöön.

Oukitel.fi on Oukitelin virallinen maahantuoja ja olemme myyneet puhelimia Suomeen jo vuosien ajan, tehden nimeä Oukitel-brändille. Kaikki myymämme puhelimet sisältävät 2 vuoden suomalaisen takuun. Oukitelin huoltopiste toimii Mäntsälässä varastomme yhteydessä.

Jokainen Oukitel-malli on saatavilla Suomi-varastoltamme nopealla toimitusajalla. Tuotteet toimitetaan ilman erillisiä toimituskuluja, joten meiltä puhelimen tilaamalla sinulle ei tule ylimääräisiä lisäkustannuksia.